Tábor Střela - LOGO

Dětský letní tábor s více než šedesátiletou tradicí

Vážení rodiče, kamarádi, Střeláci,
bohužel vám přinášíme smutnou zprávu. V roce 2023 Tábor Střela pořádat nebudeme (30.7. – 12.8.). Vedou nás k tomu provozní, personální, finanční, ale i rodinné důvody. Věříme, že pochopíte naše rozhodnutí, které vůbec nebylo jednoduché pro nikoho z nás. Tábor máme všichni v srdci, ale někdy se člověk musí rozhodnout hlavou. Za všechny, co kdy na táboře pracovali Vám děkujeme za důvěru, kterou jste nám za ty roky dávali.
 
V současné době jedná majitelka tábora s novým provozovatelem, který by si vzal tábor v „našem“ termínu.
 
S pozdravem a s přáním všeho nej
 
J. Holeček, hl. vedoucí a předseda spolku

číst dál

Proč si nás vybrat?

Sehraný tým

O děti se stará tým zkušených vedoucích, který se na tábor připravuje téměř během celého roku. Někteří vedoucí na našem táboře byli proškoleni Institutem dětí a mládeže MŠMT a jsou tedy držiteli osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží. Řada našich vedoucích rovněž studuje pedagogické obory na vysokých školách po celé ČR.

Skvělé zázemí

Máme nově zrekonstruované WC a sprchy, v každé chatce elektřinu, velkou jídelnu, fotbalové hřiště... zkrátka vše pro to, abychom pro Vaše děti zajistili bezproblémových 14 dní prázdnin.

Bezpečí na prvním místě

Na děti dohlíží táborový zdravotník s patřičnou kvalifikací. Koupání je hned u tábora v mělké řece… Koupání vždy probíhá za dohledu proškolených vedoucích.

Za každého počasí

Jsme připraveni jak na parné léto i deštivé prázdny. Program připravujeme v různých variantách…. Na táboře máme také dostatek společných prostor, kde se děti mohou schovat před deštěm nebo prudkým sluncem.

Krásné okolí

Kolem tábora je nádherná příroda se spoustou zajímavých míst, kam se vydáváme za výlety i hrami…. Pokud je potřeba přesunout se vlakem nebo autobusem, veškeré výdaje jsou pokryty z ceny tábora.

Vždy něco navíc

Táborové tričko či autobus z Plzně zdarma, tím to pouze začíná! Každý rok se snažíme vymyslet něco nového a navíc. Od našich sponzorů dostáváme velké množství zajímavých cen a odměn. Od roku 2017 navíc nabízíme možnost poslat z tábora pohled s vlastní fotkou dítěte. Tím, že se snažíme maximum věcí na táboře zahrnout v jeho ceně, snažíme se dosáhnout rovného prostředí pro všechny děti. Každý má vlastní tričko s motivem tábora, každý může vyhrát.

číst dál

Sestřih z roku 2019

Přehrát video

Kde nás najdete

Naši partneři